| 0 σχόλια ]

Αυτό κι αν είναι θέμα. Και πραγματικά είναι κρίμα που οι νόμοι περι προσωπικών δεδομένων δε μας επιτρέπουν να μπουμπουνήσουμε τα ονόματα...
Για να δείτε ποιοί είναι αυτοί οι τύποι που το παίζνουν μάτσο και στο τέλος μπορεί..λέω μπορεί να αχνίζουν και λίγο τον κουραμπιέ.
Το γεγονός ώς γεγονός έλαβε χώρα πρίν μερικές μέρες και πρωταγωνιστές ήταν ο
τυπάκος-πολυ διαφημισμένος γκομενάκος της showbizz- γιός επιχειρηματία μια τραβεστί που ακούει στο όνομα.... Βίκυ...

Το πραγματικό της μπορεί να ήταν Μπάμπης ο Σουγιάς και η απατημένη σύτροφος, η οποία τυχαίνει να είναι και φοιτήτρια σε Πανεπιστήμιο του Πειραιά...

ΚΑΝΕ like24.gr ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣ

Η απατημένη διατηρούσε σχέση μαζί του απο το 2008. Βεβαίως ως σχέση δεν ήταν και η καλύτερη. Είχαν πολλές εντάσεις μεταξύ τους κόντρες χωρισμούς...επανασυνδέσεις, πάθη.

Τον τελευταίο καιρό όλα έδειχναν ιδανικά. Όμως ο γιός του επιχειρηματία είχε-παράλληλα με τη σχέση του-μια άλλη ζωή. Αμαρτωλή...Μια ζωή στα όρια.

Ακουγόταν απο καιρό φήμες ότι του άρεσε η παρέα των τραβεστί αλλά κανείς δεν το επιβεβαίωνε...Επειδή όμως σε αυτή τη ζωή τίποτε δε μένει κρυφό...ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο τύπος έγινε τσακωτός απο τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι του στα νότια προάστια της Αθήνας.


Η κοπέλα...η απατημένη μπήκε στο σπίτι και δεν πίστευε στα μάτια της. Αποχώρησε απο τον χώρο και όπως μαθαίνω...αποχώρησε μια για πάντα και απο τη ζωή του συντρόφου της.


ΚΑΝΕ like24.gr ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣ



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου