| 0 σχόλια ]

Οι φαντασιώσεις ενός -ψυχοπαθούς;- νεαρού από την Φλώρινα,   που  αυτοαποκαλείται "Μακεντόνετς" δηλαδή Σκοπιανός και κυρίως η απρονοησία κάποιων Σκοπιανών δημοσιογράφων, προκαλεί νέα ένταση στις σχέσεις Αθηνών - Σκοπίων.

"Δουλεύω στο Υπουργείο Προπαγάνδας και το πραγματικό μου όνομα είναι φαντομάς"

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook (http://www.facebook.com/nxalkias), ο φιλοσκοπιανός Στυλιανός Σαμαρτζής, Σαμαρτζίεβ στα σλαβικά, έγραψε πως ο πρώτος του ξάδελφος Αλέξανδρος, υπέκυψε στα τραύματα του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά από (υποτιθέμενο) άγριο ξυλοδαρμό, από μέλη της Χρυσής Αυγής, επειδή δήλωνε Σκοπιανός και όχι Έλληνας.
Γρήγορα η ψευδής ανάρτηση αναδημοσιεύτηκε από το σύνολο των ΜΜΕ των Σκοπίων και έγινε πρώτο θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και να πάρουν φωτιά τα social media στη χώρα, με βαριές κατηγορίες κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων, ενώ Σκοπιανοί εθνικιστές ανακοίνωσαν και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ελληνική πρεσβεία.
Ακόμη και να ... "κηρύξει τον πόλεμο" στην Ελλάδα, ζήτησε με τηλεφωνική του παρέμβαση στο κρατικό κανάλι, ο πρόεδρος του λεγόμενου "Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου" Αντόν Πετροφ. "Στέλνουμε ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσει τον φασισμό και τον ναζισμό νεο-ναζιστική Χρυσή Αυγή η αλλιώς δεν θα γίνει κράτος. Ο θάνατος του Samardziev είναι πρόκληση για πόλεμο για τους Μακεδόνες" δήλωσε συγκεκριμένα, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το ανθελληνικό μένος στα Σκόπια.
Ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων Αλεκσάνταρ Γκοργκίεβ, δήλωσε "συγκλονισμένος" από το άκουσμα της "είδηση" του υποτιθέμενου θανάτου του νεαρού Σαμαρτζή - Σαμαρτζίεβ στην Θεσσαλονίκη.
Η έντονη παραπληροφόρηση, αφού από καμία ελληνική επίσημη πηγή δεν επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί του μυθομανή νεαρού και των όσων μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες κρατικά και ιδιωτικά ΜΜΕ στα Σκόπια, οδήγησε το απόγευμα της Κυριακής, τον εκπρόσωπο τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργο Δελαβέκουρα, να προβεί σε αιχμηρή ανακοίνωση. "Κανένα τέτοιο περιστατικό δεν έχει συμβεί. Είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας. Καλούμε την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ να είναι πολύ πιο προσεκτική και να μην αφήνει περιθώρια για να καλλιεργείται η τεχνητή όξυνση και ο εθνικισμός".
Να σημειωθεί, πως για λόγους ασφαλείας δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται έξω από το κτίριο της ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια.

με πληροφορίες από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
οι εικόνες είναι από το προφίλ του "φαντομά" και δείχνουν τον ταραγμένο ψυχισμό.
Πριν από λίγο, το NETPRESS που "τσίμπησε" στο ψέμμα του νεαρού, έγραψε ότι η είδηση διαψεύδεται από παντού, επικοινώνησε ξανά με τον νεαρό, ο οποίος επέμενε στην καταγγελία του και ο δημοσιογράφος που έγινε ρεζίλι και τον κράζουν όλοι οι συνάδελφοί του στα Σκόπια, δικαιολογείται ως εξής: "ζήτησα από τον Σαμαρτζίεφ να μου υποδείξει ακόμη έναν που να επιβεβαιώνει τη δολοφονία, αλλά δεν στάθηκε δυνατόν" !!!!



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου