| 0 σχόλια ]

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, “life” εκτυλίχθηκε ο παρακάτω διάλογος όπως φαίνεται στο βίντεο μεταξύ των παρουσιαστών της εκπομπής και του εκπρόσωπου τύπου της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη.

Με την θεματολογία για το αν οι αλλοδαποί οικονομικοί μετανάστες “κλέβουν” τις δουλείες των Ελλήνων, η παρουσιάστρια της εκπομπής ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι Έλληνες δεν θα δούλευαν ποτέ σε “δουλειές στα φανάρια” για να λάβει την αντίστοιχη απάντηση του Η. Κασιδιάρη.

Ασφαλώς αυτό που εννοούσε η παρουσιάστρια είναι και αυτό που οι περισσότεροι Έλληνες ομολογούν μεταξύ τους, ότι δηλαδή πολλές από τις εργασίες στις οποίες απασχολούνται οι οικονομικοί μετανάστες, οι “ντόπιοι” δεν καταδέχονται να τις αναλάβουν.

Ωστόσο είναι γεγονός ότι οι καιροί έχουν αλλάξει, και το βιοποριστικό πρόβλημα οδηγεί τους Έλληνες σε εργασίες πάσης φύσεως. Επίσης ανακριβές είναι αυτό το οποίο αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α. ότι στο παρεμπόριο “παίζονται” μικροποσά, αφού τα διαφυγόντα έσοδα του κράτους υπολογίζονται στα 9 δις. ευρώ.Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου