| 1 σχόλια ]


Το πρώτο ραντεβού λέει πολλά για την εξέλιξη ενός φλερτ. Ακόμα κι αν αυτό περιοριστεί σε ένα one night stand ή προχωρήσει σε σχέση. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό στο πρώτο κιόλας ραντεβού να βγεις νικητής.

Ποιός άνδρας αξίζει να του χαρίσεις ένα πρώτο ραντεβού;

Το πρώτο ραντεβού το αξίζει ο ενδιαφέρων τύπος. Αυτός που δεν είσαι σίγουρη αν σου αρέσει ή όχι αλλά κάτι κάνει - που δεν μπορείς να το καταλάβεις ακόμα - καιΗ Χριστίνα Στεφανίδη σου μαθαίνει άλλα κόλπα!!!(PHOTOS)

Το πρώτο ραντεβού λέει πολλά για την εξέλιξη ενός φλερτ. Ακόμα κι αν αυτό περιοριστεί σε ένα one night stand ή προχωρήσει σε σχέση. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό στο πρώτο κιόλας ραντεβού να βγεις νικητής.

Ποιός άνδρας αξίζει να του χαρίσεις ένα πρώτο ραντεβού;

Το πρώτο ραντεβού το αξίζει ο ενδιαφέρων τύπος. Αυτός που δεν είσαι σίγουρη αν σου αρέσει ή όχι αλλά κάτι κάνει - που δεν μπορείς να το καταλάβεις ακόμα - και σου τραβάει την προσοχή.

Πού πρέπει να σε πάει ένας άντρας στο πρώτο ραντεβού και γιατί;

Δεν πρέπει να με πάει σε club ή σε μέρος με πολύ κόσμο και δυνατή μουσική. Το ιδανικότερο θα ήταν να μου προτείνει να πάμε κάπου με φίλους και όχι μόνοι μας. Θα εκτιμηθεί αρκετά η κίνηση αυτή. Από κει και πέρα δεν υπάρχουν περιορισμοί. Θα μπορούσε να με πάει σινεμά ή και για καφέ. Ή κάπου πιο εναλλακτικά όπως στο γήπεδο ή για video games και μπιλιάρδο.

Θες να έρθει να σε πάρει ή προτιμάς να έχεις το αμάξι σου σε περίπτωση που δε θα θες να φύγετε μαζί;

Σίγουρα θα πρέπει να με ρωτήσει αν θα ήθελα να έρθει να με πάρει από το σπίτι. Αν γνωριζόμαστε καιρό μπορεί και να δεχτώ. Αν μπήκε πρόσφατα στο παρεάκι θα προτιμήσω το αμάξι μου. Το πρώτο ραντεβού είπαμε ότι είναι ωραίο να γίνεται σε φιλικά πλαίσια.

Το να σου ανοίξει την πόρτα και να σε σερβίρει κρασί τα θεωρείς ξεπερασμένα ή απαραίτητα;

Αυτό είναι υπό συζήτηση. Ούτε να είναι στημένος αλλά ούτε και εντελώς αδιάφορος. Το να με σερβίρει κρασί είναι απαραίτητο. Το να μου ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου είναι υπερβολικό. Η μέση λύση είναι απάντηση για όλα. Οι κινήσεις πρέπει να βγαίνουν φυσικά.

Πώς πρέπει να κινηθεί στο πρώτο ραντεβού;

Σίγουρα δεν πρέπει να μου δείξει από την πρώτη στιγμή ότι του αρέσω, παρά μόνο με το βλέμμα. Τα πολλά λόγια είναι κουραστικά. Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι το γέλιο. Αν δεν υπάρχει χημεία στο χιούμορ δεν αξίζει για καέναν από τους δύο.

Ποια θέματα δεν συζητάμε ποτέ στο πρώτο ραντεβού;

Στο πρώτο ραντεβού δεν συζητάμε ποτέ θέματα ερωτικού περιεχομένου, ποτέ θέματα που αφορούν τον οικογενειακό κύκλο και δεν συζητάμε ποτέ για πρώην. Το πρώτο επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα. Το δεύτερο επειδή είναι σαν να βουτάς πολύ βαθιοά για πρώτο ραντεβού. Και το τρίτο επειδή το πιο πιθανό είναι να ξενερώσει ένα από τους δύο, αν όχι και οι δύο.

Έχει συμβεί ποτέ κανένα σκηνικό σε πρώτο ραντεβού που να θυμάσαι ότι σε είχε κάνει να γελάσεις ή να φρικάρεις;

Η πρώτη εντύπωση πολλές φορές είναι λανθασμένη. Δεν έχω να αναφέρω συγκεκριμένα περιστατικά. Απλά υπήρξαν φορές που νόμιζα ότ μου αρέσει κάποιος αλλά τελικά έκανα μεγάλο λάθος. Ευτυχώς έχω σταθεί αρκετά τυχερή μέχρι σήμερα και καταλαβαίνω την κατάλληλη στιγμή αν ταιριάζω με κάποιον ή όχι.

Αν είσαι με τον άλλον και δεν πηγαίνει καλά και θες απλά να φύγεις, τι κάνεις;

Κάνω αυτό που κάνουν όλοι. Χρησιμοποιώ τις κολλητές μου που πάντα καταλαβαίνουν πότε τις έχω ανάγκη. Ξέρεις τώρα, τα κλασικά. Κάτι έγινε και πρέπει να φύγω. Αθώα ψεματάκια για την αποφυγή μιας βαρετής ατμόσφαιρας.

Όταν είσαι στο πρώτο ραντεβού, ξέρεις αν θα βγεις και δεύτερο;

Ποτέ μη λες ποτέ. Αυτό μόνο αρκεί να σου πω.

Λένε ότι στο πρώτο ραντεβού ο άντρας αναρωτιέται αν θα σταθεί τυχερός (αν θα του κάτσει η γκόμενα) ενώ η γυναίκα απλά ξέρει. Ισχύει αυτό;

Ισχύει απόλυτα. Οι γυναίκες είναι πολύ πιο μεθοδικές και οργανωτικές από τους άντρες. Ξέρουν ακριβώς ποιό θα είναι το επόμενο βήμα τους. Το βλέπουν σαν παιχνίδι στρατηγικής. Και αυτό δεν είναι κακό. Αρκετές φορές μας προστατεύει συναισθηματικά. Το θέμα είναι το παιχνίδι να αλλάζει ανάλογα με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.Μοιραστείτε

1 σχόλια

babis papadopoulos είπε... @ 4 Αυγούστου 2013 - 11:36 π.μ.

psolara

Δημοσίευση σχολίου