| 0 σχόλια ]

Το γύρω του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του νεκρού βομβιστή Ταμερλάν Τσαρνάεφ, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής με τους αστυνομικούς την περασμένη Παρασκευή στην πόλη της Βοστώνης. Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο 26χρονος Τσετσένος είχε πέσει νεκρός από σφαίρες αστυνομικών κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών.

 Ωστόσο λίγο αργότερα όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Watertown ο βομβιστής του μαραθωνίου της Βοστώνης δολοφονήθηκε ουσιαστικά από τον ίδιο του τον αδερφό, τον 19χρονο Τζοχάρ Τσαρνάεφ, ο οποίος σε μία προσπάθεια να απομακρύνει τους αστυνομικούς από τον αδερφό του, τον παρέσυρε και
τον πάτησε με το SUV που είχαν κλέψει νωρίτερα. Οπως ανέφεραν και τα αμερικανικά ενημερωτικά δίκτυα ο 26χρονος Ταμερλάν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής άρχισε να προχωρά προς την πλευρά των αστυνομικών πυροβολώντας κατά ριπάς.

Ωστόσο του τελείωσαν οι σφαίρες με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον περικυκλώσουν και να προσπαθήσουν να το συλλάβουν. Εκείνη τη στιγμή ο 19χρονος αδερφός του μπήκε στο αυτοκίνητο και πάτησε γκάζι κατευθυνόμενος με ταχύτητα προς τους αστυνομικούς. Εκείνοι πρόλαβαν και σκόρπισαν, ωστόσο με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ παρέσυρε τον αδερφό του και τελικά προκάλεσε το θάνατο του.

 Στο άψυχο σώμα του βομβιστή πάντως φαίνεται πως υπάρχουν και σημάδια από σφαίρες.

Πάτα "LIKE" ΝΑ ΔΕΙΣ η δες το με κοινοποιηση κλικ εδωΜοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου