| 0 σχόλια ]

Είναι η πρώτη Ελληνίδα πορνοστάρ που μιλάει ανοιχτά γι’ αυτό που κάνει και το οποίο απολαμβάνει με τις «ευλογίες» γονέων και συντρόφου! Γουστάρει το σεξ, απλώς υπακούοντας στο σενάριο ψάχνει μια «αθώα» δικαιολογία: Εκείνος είναι… μυώδης άντρας, ντελιβεράς, της χτυπάει την πόρτα και εκείνη του ανοίγει χωρίς κιλοτάκι, λίγο πριν βυθιστεί στην αγκαλιά του. Η Ίνα από το Περιστέρι μπορεί να ....
Πάτα "LIKE" ΝΑ ΔΕΙΣ η δες το με κοινοποιηση κλικ εδω

μην πάρει ποτέ Όσκαρ ηθοποιίας αλλά σίγουρα θα λάβει χρήμα, χαρά και την ικανοποίηση πως τα έκανε όλα… χύμα, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς.







«Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει αν δεν ενοχλεί τον διπλανό του». Η νέα σταρ της βιομηχανίας του πορνό και της Sirina, η μελαχρινή Ίνα κάνει την απόλαυση επάγγελμα και τα λέει χύμα, χωρίς ταμπού και ενδοιασμούς, αποκλειστικά στη «News»!



Η Ίνα μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει στο Περιστέρι. To πάθος της για το σεξ την οδήγησε στην πόρτα της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina, όπου μπόρεσε να κάνει αυτό που… γούσταρε! Αναμφίβολα, το «καυτό» κορίτσι δεν έχει κανένα ταμπού, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και δηλώνει: «Αυτή είμαι, αυτή τη δουλειά κάνω και σε όποιον αρέσω!», αγνοώντας τις αρνητικές κριτικές για τη στάση ζωής της!

 ΠΑΡΕ ΤΟ link ΕΔΩ



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου