| 0 σχόλια ]


Φωτογραφίες από τη «μεγάλη σφαγή των γουρουνιών 2012»

«Πώς θα πληρώσετε;» ρώτησε ο υπάλληλος χωρίς καν να κοιτάξει τον άνδρα που πήγε στο τμήμα να πληρώσει μία κλήση 137 δολαρίων. «Μετρητά» απάντησε εκείνος κι εμφάνισε… 137 δολάρια διπλωμένα σε γουρουνάκια, μέσα σε δύο κουτιά από ντόνατ!

Ο άνδρας, λάτρης του οργικάμι, όπως αποδείχθηκε, ανέβασε στο ίντερνετ ένα βίντεο με την όλη διαδικασία.«Πήρα αυτή την κλήση σε μία πόλη όπου οι αστυνομικοί και οι κάμερες αποτελούν μια εισπρακτική παγίδα», γράφει και προσθέτει: «Αποφάσισα να πληρώσω με τον κατάλληλο τρόπο…»

«Τι είναι αυτά;! Δεν μπορώ να τα δεχτώ έτσι!», απάντησε ο υπάλληλος μόλις είδε το… πεσκέσι. «Γιατί όχι; Είναι μία νόμιμη πληρωμή, είναι ένα νόμιμο νόμισμα!», απάντησε ο πολίτης.

Αλλά ο υπάλληλος άρχισε να χάνει την υπομονή του, ζητώντας από τον άνδρα να ξεδιπλώσει τα δολάρια-γουρουνάκια.

Εκείνος όμως ήταν απρόθυμος να το κάνει αυτό και μάλιστα εξηγούσε πως του είχε πάρει τέσσερις ώρες να διπλώσει όλα αυτά τα χαρτονομίσματα.

Τότε ο υπάλληλος σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε κάποιον ανώτερό του και λίγο μετά κατέφτασε ένας αστυνομικός με στολή, που είχε μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ.

«Είναι ωραίο, πήρε πολύ χρόνο, γουρουνάκια σε κουτί για ντόνατ…», είπε, επέμεινε ωστόσο ο πολίτης να ξεδιπλώσει τα χαρτονομίσματα εξηγώντας πως δεν θα είχαν πού να τα αποθηκεύσουν αλλιώς.

Μετά τις τέσσερις ώρες που χρειάστηκε για να τα διπλώσει, ο άνδρας πέρασε άλλες τρεις ώρες για να τα ξεδιπλώσει, αποκαλώντας τη διαδικασία «Η μεγάλη σφαγή των γουρουνιών 2012».

Τελικά και ο υπάλληλος ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου