| 0 σχόλια ]

Σοκ προκαλούν οι εικόνες και το βίντεο που τραβήχτηκε από αεροπορική επίδειξη στην Αϊόβα στην οποία βρήκε τραγικό θάνατο ένας πιλότος....
Το αεροπλάνο του που συμμετείχε στο σόου, άρχισε να «παρεκκλίνει» της πορείας του, να χάνει ύψος και τελικά έπεσε στο έδαφος με φόρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων θεατών με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του πιλότου.. Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ξαφνικά το αεροπλάνο σημείωσε κατακόρυφη πτώση κατά τη διάρκεια του σόου Quad City Air, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών.



Το τραγικό ατύχημα το οποίο συνέβη στο ετήσιο Διαγωνισμό «Air Quad-City» έλαβε χώρα σε ένα πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στην περιοχή της, Αϊόβα.

Σύμφωνα με τις αρχές τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου βρίσκονται ακόμα υπο έρευνα ενώ το όνομα του πιλότου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα προκειμένου να αποφασίσει η ίδια η οικογένειά του αν θέλει να το κοινοποιήσει.Ο άτυχοςπιλότος ήταν μόλις 40 ετών.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι το αεροπλάνο συνετρίβη κατευθείαν στο έδαφος με αποτέλεσμα ο πιλότος να μην έχει χρόνο προκειμένου να βγει από το αεροπλάνο.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου